Onderhoud en reparaties

Ondanks dat we uitsluitend de beste materialen kiezen voor onze Outdoor Living producten en voor een perfecte en vakkundige fabricage en montage zorgen is regelmatig onderhoud wel nodig.

Naast het gebruik van o.a. ramen en deuren, zonweringen, rolluiken en terrasoverkappingen vragen ook de weersinvloeden om vakkundig en regelmatig onderhouden. Zo adviseren we alle producten regelmatig te reinigen, ramen en deuren periodiek opnieuw af te stellen en het hang –en sluitwerk te laten controleren op de juiste sluitingen.

Tijdig en vakkundig onderhoud voorkomt maar al vaak grotere reparaties waardoor u niet met extra onverwachte onkosten wordt geconfronteerd en u in tot in lengte van dagen kunt genieten van onze producten.

Marcel Wagemans Outdoor Living beschikt over eigen een team van ervaren monteurs. Voor onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan de door ons geleverde producten kunt u bij ons terecht.
Mocht u een reparatie bij ons willen melden, kunt u dit het beste doen via de mail. Als u zo goed mogelijk het euvel omschrijft en indien mogelijk een foto mee kan sturen nemen wij zo snel mogelijk contact met u op over de verdere afhandeling.