Onderhoud en reparaties

Ondanks dat we uitsluitend de beste materialen kiezen voor onze Outdoor Living producten en voor een perfecte en vakkundige fabricage en montage zorgen is regelmatig onderhoud wel nodig.

Naast het gebruik van o.a. ramen en deuren, zonweringen, rolluiken en terrasoverkappingen vragen ook de weersinvloeden om vakkundig en regelmatig onderhouden. Zo adviseren we alle producten regelmatig te reinigen, ramen en deuren periodiek opnieuw af te stellen en het hang –en sluitwerk te laten controleren op de juiste sluitingen.

Tijdig en vakkundig onderhoud voorkomt maar al vaak grotere reparaties waardoor u niet met extra onverwachte onkosten wordt geconfronteerd en u in tot in lengte van dagen kunt genieten van onze producten.

Marcel Wagemans Outdoor Living beschikt over eigen een team van ervaren monteurs. Voor onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan de door ons geleverde producten kunt u bij ons terecht.
Mocht u een reparatie bij ons willen melden, Kunt u dit doen door het reparatie formulier wat u hier onder vind in te vullen.
Mochten de bestanden te groot zijn: graag via wetransfer.com versturen aan info@marcelwagemans.nl

 

Reparatie formulier

Gelieve het onderstaande formulier zo compleet mogelijk in te vullen, op deze manier kunnen we u zo snel mogelijk verder helpen. Als bijlage kunt u beelden van de situatie bijvoegen als wel de oude factuur (hierdoor beschikken wij gelijk over de juiste maten). Omdat wij service willen verlenen aan onze klanten nemen wij geen reparaties aan voor producten die niet door ons geleverd zijn. Wij hopen hiervoor op uw begrip.

Bijlage bestanden kunnen maximaal 2mb groot zijn


Wij zullen contact opnemen betreffende de verdere afhandeling van uw melding.
Er zal altijd telefonisch contact worden opgenomen alvorens wij een monteur voorbij sturen.

We willen u er op wijzen dat wij een starttarief hanteren van € 72,-- Hierbij zitten de voorrijkosten en de kosten voor ½ uur 1 monteur verwerkt.