Over ons

Wagemans Outdoor Living mag met recht een familiebedrijf heten. De basis werd eind jaren zestig gelegd door de ouders van Marcel en Monique Wagemans met jaloezieënfabriek Wagemans-Hekkens. Vanaf 1978 hebben beiden het bedrijf voortgezet onder de naam Marcel Wagemans. De daarop volgende vier decennia maakt de onderneming een succesvolle groei door, met als mijlpaal de zelf ontworpen ‘Sunhouse C’ terrasoverkapping.

Deze zal de basis gaan vormen voor de complete lijn van Sunhouse Terrasoverkappingen – met een groeiende afzetmarkt in Nederland, België en Duitsland. Het productgamma is inmiddels fors gegroeid – met individueel maatwerk nog steeds als hét grote kenmerk.

Ruim tien jaar geleden trad Monique Wagemans terug uit de onderneming. Haar takenpakket is sindsdien voor een belangrijk deel overgenomen door Marcels echtgenote Margie. Samen zetten zij de ingezette ontwikkeling verder voort met een verbreding van het assortiment tot een totaalaanbod.
Het uitgebreide team van Marcel Wagemans Outdoor Living wordt geleid door Marcel en Margie Wagemans en hun zoon Michel Wagemans. Waarmee continuïteit eveneens is gewaarborgd: Michel is de volgende generatie die leiding gaat geven aan het innovatieve familiebedrijf.

Waarmee Marcel Wagemans Outdoor Living werkelijk álles onder één dak in huis heeft op het gebied van Outdoor Living voor de particuliere markt. En die doelgroep wordt van A tot Z volledig ontzorgd: van het meedenken in het eerste ontwerp tot het uitvoeren van bouwkundige aanpassingen. U hoeft enkel met een kop koffie te genieten!

BEKIJK ONZE VIRTUELE TOUR