banner-veranda's

Veranda’s

De Sunhouse Veranda’s van Marcel Wagemans Outdoor Living zijn uniek in haar soort. Door de samenwerking met de nummer 1 in kunststofprofielen Kömmerling en aluminium profielen van Aliplast en de eigen fabricage en montage door Marcel Wagemans Outdoor Living zijn deze veranda’s van een zeer hoogwaardige kwaliteit. De veranda’s hebben een stevige constructie en zijn onderhoudsvriendelijk. U geniet zo in lengte van jaren zorgeloos van uw veranda.

De modulaire opbouw van het Sunhouse Verandasysteem maakt het mogelijk om in nagenoeg alle bouwkundige situaties voor een passende en stijlvolle oplossing te zorgen.

Uw Sunhouse Veranda kunt u volledig naar eigen wens en behoefte samenstellen. Wij bieden hiervoor een aantal mogelijkheden op het gebied van design, kleuren, materialen en accessoires die aansluiten bij uw persoonlijke smaak en stijl van wonen. Onze Sunhouse veranda’s zijn van een stevige constructie en samengesteld uit zeer onderhoudsvriendelijke materialen zodat u in lengte van jaren zorgeloos van uw veranda geniet.

In de basis bieden wij de volgende verandamodellen: