sunhouse

Sunhouse

De Sunhouse terrasoverkappingen van Marcel Wagemans Outdoor Living zijn uniek in hun soort. Door de eigen fabricage en modulaire opbouw van dit kwalitatief hoogwaardige overkappingsysteem is het mogelijk in nagenoeg alle bouwkundige situaties voor een passende en stijlvolle oplossing te zorgen. Uw Sunhouse terrasoverkapping kunt u volledig naar eigen wens en behoefte samenstellen. Wij bieden hiervoor tal van mogelijkheden op het gebied van designs, kleuren, materialen en accessoires die aansluiten bij uw persoonlijke smaak en stijl van wonen. Al onze sunhouse Terrasoverkappingen zijn van een stevige constructie en samengesteld uit zeer onderhoudsvriendelijke materialen zodat u In lengte van jaren zorgeloos kunt genieten van uw Outdoor living Terrasoverkapping. Optioneel is het 3-stappen-plan waarbij u van uw bestaande terrasoverkapping een veranda kunt maken.

Kijk op uw gemak naar de volgende modelvarianten, uitbreidingsmogelijkheden en een keur aan accessoires en laat u inspireren door de foto’s en sfeerimpressies van de afzonderlijke modellen die ook als fotogalerie is toegevoegd:

Alle Sunhouse overkappingen zijn modelbeschermd en exclusief ontworpen en geproduceerd door Marcel Wagemans Outdoor Living. Mocht u de voorkeur geven aan een eigen ontwerp qua staanders, vormgeving of kleurstellingen dan is met het modulaire systeem van onze Sunhouse Terrasoverkappingen van alles mogelijk om uw geheel eigen en unieke terrasoverkapping samen te stellen.

Wenst u meer informatie? kom dan naar onze showroom of vraag een maatwerkofferte voor uw Sunhouse Terrasoverkapping aan en Klik dan hier.