Rolluiken

Rolluiken beveiligen uw woning en bieden privacy. Daarnaast zijn rolluiken een uitermate effectieve manier om uw woning te isoleren. Ze houden de warmte binnen in de winter en buiten in de zomer.
Rolluiken zijn verkrijgbaar in veel kleuren, verschillende geleiders en ronde of afgeschuinde kastvormen. U heeft de keuze een reeks aluminium en PVC lamellen. Hierdoor is er altijd een systeem samen te stellen dat past bij uw woning of bedrijfspand.

Het rolluik kan voorzien worden van een extra veiligheidspakket dat bestaat uit een ophefbeveiliging, extrusie-kast, veiligheidsgeleiders, een veiligheidsonderlat en veiligheidslamellen. U kunt kiezen voor een manuele binnen bediening of een elektrische (sleutel)bediening. Deze elektrische bediening is desgewenst te combineren met een tijdschakelaar, een groepssturing of zonautomaat.

zonweringenrolluiken-rolluiken-solarrolluikNieuw Solar Rolluik
Het Solar rolluik is een volledig zelfstandig autonoom systeem op zonne-energie dat geen elektrische voeding meer nodig heeft. De batterij met NiMH-technologie werkt bij temperaturen van – 20° C tot + 70° C. Het zonnepaneel is vervaardigd amorf silicium die slechte weersomstandigheden of gedeeltelijke schaduw voor een beter resultaat zorgt dan andere zonnepanelen.

Wenst u meer informatie? Kom dan naar onze showroom of vraag een maatwerkofferte voor uw rolluiken aan en klik dan hier.
zonweringenrolluiken_rolluiken_0008_large zonweringenrolluiken_rolluiken_0007_large zonweringenrolluiken_rolluiken_0006_large zonweringenrolluiken_rolluiken_0005_large zonweringenrolluiken_rolluiken_0004_large zonweringenrolluiken_rolluiken_0003_large zonweringenrolluiken_rolluiken_0002_large zonweringenrolluiken_rolluiken_0001_large