Wartung & reparatur

Ondanks dat we uitsluitend de beste materialen kiezen voor onze Outdoor Living producten en voor een perfecte en vakkundige fabricage en montage zorgen is regelmatig onderhoud wel nodig.

Naast het gebruik van o.a. ramen en deuren, zonweringen, rolluiken en terrasoverkappingen vragen ook de weersinvloeden om vakkundig en regelmatig onderhouden. Zo adviseren we alle producten regelmatig te reinigen, ramen en deuren periodiek opnieuw af te stellen en het hang –en sluitwerk te laten controleren op de juiste sluitingen.

Tijdig en vakkundig onderhoud voorkomt maar al vaak grotere reparaties waardoor u niet met extra onverwachte onkosten wordt geconfronteerd en in lengte van jaren kunt genieten van al onze producten.

Marcel Wagemans Outdoor Living beschikt over een speciale onderhoud –en reparatiedienst die op alle werkdagen, en waarnodig in het weekend, voor u beschikbaar is. Voor onderhoudswerkzaamheden en noodzakelijke reparaties kunt u een afspraak maken op de dagen dat het u schikt. Voor noodreparaties zijn onze vakkundige medewerkers zijn zo snel mogelijk ter plekke om u van dienst te zijn.

Wilt u meer informatie of een afspraak voor onderhoud of reparatie aan uw veranda, terrasoverkapping, ramen en deuren, rolluiken of zonweringen? Klik dan hier.