Nieuws

Solarlux
Het transparante schuif-systeem SL 25 wordt gebruikt als flexibele weer- en windbeschermer in een terraskamer, patio of ruimtedeler. Bekijk de gehele lijn

Transpui
Optioneel is de hardglazen Transpui waarmee u van uw (bestaande) terrasoverkapping een veranda kunt maken. Het modulaire systeem van Sunhouse maakt het mogelijk dat u ook achteraf hardglazen zijwanden en een heuse glazen schuifpui kunt toevoegen aan uw terrasoverkapping.

Romazo-certificering
Marcel Wagemans BV is al meer dan 25 jaar lid van de branchevereniging Romazo. Romazo staat voor Rolluiken, Markiezen, en Zonweringsindustrie. Alle zonweringbedrijven die lid zijn van Romazo staan voor kwaliteit. Marcel Wagemans BV voldoet aan deze strenge kwaliteitseisen, en u kunt dit zien aan het schild bij de ingang van onze showroom. Ieder jaar controleert Romazo of Marcel Wagemans BV nog voldoet aan de eisen. Als dit het geval is, krijgen wij een kwaliteitscertificaat dat een jaar geldig is. Een onafhankelijk adviesbureau voert de controle uit, en beoordeelt ons bedrijf op verschillende criteria. Voldoen wij aan de hieronder genoemde eisen, dan krijgen wij het prestigieuze kwaliteitscertificaat. Onderstaand slechts een aantal criteria die deel uitmaken van de kwaliteitscontrole.

  • het gaat om een gespecialiseerd zonwering- en/of rolluikenbedrijf
  • de showroom is minstens 3 dagen per week en op afspraak open
  • het bedrijf voldoet aan de wettelijke verplichtingen
  • er is een eigen service- en/of montageafdeling aanwezig
  • personeelszaken zijn op orde
  • de bedrijfsvoering is op orde

Het originele kwaliteitscertificaat is aanwezig aan de muur achter de ontvangstbalie. Wij zijn met recht trots om u dit certificaat te mogen tonen!