Carports

De Sunhouse Carports van Marcel Wagemens Outdoor Living zijn uniek in haar soort. De modulaire opbouw maakt dat het voor nagenoeg iedere woning of bedrijfspand mogelijk is om een passende carport neer te zetten. Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van designs, constructies, kleuren, materialen en accessoires.

Met een carport beschermt u uw auto tegen weersinvloeden en hoeft u nooit meer ruiten te krabben na een nachtje vorst. Bovendien stapt u droog in en uit de auto. Carports beschermen daarnaast ook fietsen en andere buitenmaterialen tegen wind en regen.

De fabricage van dit overkappingssysteem gebeurt in de eigen fabriek in Limburg (Roermond). De carports bestaan uit kwalitatief hoogwaardige materialen en vergen weinig onderhoud. Wilt u weten welke carport het beste bij uw woning past? U bent van harte welkom in onze showroom of vraag hier een maatwerkofferte aan.

 

terrasoverkappingenverandas_carport_0001_large terrasoverkappingenverandas_carport_0003_large terrasoverkappingenverandas_carport_0005_large terrasoverkappingenverandas_carport_0006_large terrasoverkappingenverandas_carport_0007_large terrasoverkappingenverandas_carport_0008_large terrasoverkappingenverandas_carport_0009_large terrasoverkappingenverandas_carport_00010_large terrasoverkappingenverandas_carport_00011_large terrasoverkappingenverandas_carport_00012_large terrasoverkappingenverandas_carport_00013_large terrasoverkappingenverandas_carport_00014_large terrasoverkappingenverandas_carport_00015_large terrasoverkappingenverandas_carport_00016_large

Lauraline

De roestvrijstalen look van deze bestseller wordt bepaald door de volledig roestvrijstalen voorbuis en staanders met een doorsnee van 80 mm. Een chique en zeer eigentijds ontwerp met een tijdloze uistraling die u van een overkapping mag verwachten. Kleur en afmetingen dakplaten geheel naar wens van de klant.

terrasoverkappingenverandas_sunhouse_lauraline_0001_large terrasoverkappingenverandas_sunhouse_lauraline_0002_large terrasoverkappingenverandas_sunhouse_lauraline_0003_large terrasoverkappingenverandas_sunhouse_lauraline_0004_large terrasoverkappingenverandas_sunhouse_lauraline_0005_large terrasoverkappingenverandas_sunhouse_lauraline_0006_large